dieren- & natuurtatoeages

Tatoeages op A5-vellen met motieven van dieren, bloemen en andere op de natuur geïnspireerde motieven. Hier hebben we het beste van twee werelden gecombineerd. Neptattoos van wereldklasse met mooie motieven uit de natuur. Al onze neptattoos zijn veganistisch en we gebruiken verf met het Nordic Ecolabel als we je neptattoos afdrukken.

Op de vellen geldt 4 halen, 3 betalen als je de kortingscode FLASH invoert bij het afrekenen. We printen en verzenden je dieren- & natuurtatoeages binnen 24 uur!

Enig resultaat


We klimaatcompenseren ons transport en alle pakbonnen en enveloppen zijn bedrukt met en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. De natuur en goed voor onze dieren zorgen is belangrijk voor ons en daarom staat deze categorie vol met mooie tattoos van goede kwaliteit.

Het tatoeëren van bloemen en planten is altijd al populair geweest, deels omdat verschillende planten verschillende dingen symboliseren, maar vooral omdat het mooi is.

Wist je dat de roos, een veelvoorkomend tattoomotief, een symbool is van geluk, perfectie en volledigheid. In de westerse cultuur heeft de roos dezelfde betekenis als de lotusbloem, dat wil zeggen, een symbool van schoonheid, leven en reinheid.

Als je liever neptattoos van je eigen huisdier, een favoriete plant of een bloem van een formaat naar keuze hebt, kun je bij ons eenvoudig je eigen ontwerp uploaden. Fijne dag!