Schedeltattoo

In deze productcategorie vind je schedels, vriendelijke, moderne schedels, schedels met vleugels, old-school schedels, grote, kleine, vrolijke en boze schedeltatoeages!

Op de vellen geldt 4 halen, 3 betalen als je de kortingscode FLASH invoert bij het afrekenen. We printen en verzenden je schedeltattoos binnen 24 uur!

Showing all 8 results


Een schedel als symbool en tatoeage is al lang populair, maar wat betekent en symboliseert een schedeltattoo eigenlijk?

Het korte en meest voor de hand liggende antwoord is dat de schedel de dood symboliseert en velen tatoeëren schedels als een herinnering dat je het maximale uit het leven moet halen voor de dood. De tatoeage wordt dan een herinnering dat we niet onsterfelijk zijn. Sommige mensen beschouwen de tatoeage als een teken dat iemand een gevaarlijk leven leidt.

EEen schedel wordt ook vaak gebruikt als waarschuwing op bijvoorbeeld giftige producten. De schedel symboliseert dan dat de dood de vermoedelijke afloop is. Een schedel kan ook een symbool staan voor het vieren van het leven, wijsheid en een krijger zijn. Kies hier je favoriete schedeltattoo of bestel neptattoos met een ontwerp naar keuze!