Halloween-tatoeages op A5-vellen.

Deze categorie bevat tal van vooraf ontworpen tattoomotieven die geschikt zijn voor Halloween. Als je naar een halloweenfeest gaat, ondeugende kinderen die op de deur kloppen bang wilt maken of een extra halloweensfeer op je werk wilt creëren, dan vind je bij Like ink de beste selectie van unieke neptattoos van Nederland.

Op de vellen geldt 4 halen, 3 betalen als je de kortingscode FLASH invoert bij het afrekenen. We printen en verzenden je halloween-tattoos binnen 24 uur!

Showing all 21 results


In de weken voorafgaand aan Halloween draait onze drukkerij op volle toeren! Dat doet hij sowieso het hele jaar door, als we even mogen opscheppen, maar alleen tijdens Halloween zijn er extra veel bestellingen, dus bestel ruim van tevoren voor het feest. Meerdere van de tattoovellen zijn ook in deze categorie getekend door getalenteerde tattoo-artiesten en zijn uitsluitend via ons te bestellen. Kies uit motieven van spinnen, pompoenen, vleermuizen, schedels en natuurlijk het populaire vel met Joker-tattoos!

Fijne Halloween en heel erg bedankt dat je ervoor kiest om je tijdelijke tatoeages bij Like ink te bestellen! Happy Halloween!