Mooie kindertattoos op A5-vellen.

Zoals bekend mogen kinderen geen tatoeage laten zetten voordat ze 18 zijn geworden. De meeste kinderen en jongeren houden echter van tatoeages. Dan is het een uitkomst dat er neptattoos zijn!

Op de vellen geldt 4 halen, 3 betalen als je de kortingscode FLASH invoert bij het afrekenen. We printen en verzenden je vellen met kindertattoos binnen 24 uur!

Showing all 16 results


De neptattoos die wij maken zien eruit als echte tatoeages en de motieven in de categorie kindertattoos zijn qua grootte en ontwerp aangepast aan kinderen. Een neptattoo blijft meestal 5-10 dagen zitten bij kinderen. Onze neptattoos zijn makkelijk aan te brengen en af te wassen. Uiteraard volgen we alle richtlijnen omtrent allergieën en de veiligheidsrichtlijnen die er zijn voor tijdelijke tattoos.

Vergeet niet dat we bij Like ink ook fake tatoeages kunnen bedrukken met ontwerpen naar keuze, misschien een foto van de hond, hetzelfde motief als een volwassene heeft, een favoriet figuur of persoonlijke felicitatietattoos voor hun kinderfeestje. heeft, een favoriet figuur of persoonlijke felicitatietattoos voor hun kinderfeestje. Kies dus uit meerdere kant-en-klare vellen met kindertattoos of ontwerp je eigen neptattoos bij ons!

Bedankt dat je voor Like ink kiest!