Liefdadigheid

Maak een verschil voor dieren, natuur en welzijn! 30% van de omzet in de categorie "Like ink Liefdadigheid" gaat naar Djurens Rätt, Naturskyddsföreningen of Movember, afhankelijk van welke tatoeages je bestelt!

Welkom bij Like Ink, uw leverancier van veganistische en diervriendelijke tijdelijke tatoeages! We zijn er trots op tijdelijke tatoeages aan te bieden die niet alleen stijlvol, van hoge kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen zijn, maar ook 100% veganistisch en vrij van dierproeven. Onze tijdelijke tattoos zullen vanaf nu worden gelabeld met het "I'M VEGAN" merk van Djurens Rätt, en we zijn ook een ondersteunend bedrijf en werken samen met Naturskyddsföreningen..

Wij bij Like Ink geloven in het maken van een verschil, zowel voor onze klanten als voor dieren en natuur. Daarom zijn we erg blij om samen te werken met organisaties zoals Djurens Rätt, Movember en Naturskyddsföreningen. Dus 30% van de omzet van elke bestelling in deze categorie gaat naar het belangrijke werk van deze organisaties om de leefomstandigheden en rechten van dieren, natuur en mensen te verbeteren.

Volg @likeinkse op Insta en TikTok, en tag een foto of video met een van onze wrijftattoos. Wij doneren nog eens 10 SEK per tag en delen uw bericht in onze feed!

Bestel vandaag nog je veganistische tijdelijke tattoos bij Like Ink en draag tegelijkertijd bij aan een betere wereld voor dieren en natuur! De campagne is tijdelijk en de ontwerpen kunnen worden gewijzigd.

Je hebt tot nu toe verzameld: 7220 kr
Laatst bijgewerkt: 2023-07-01

Enig resultaat


We hopen dat je één of meerdere vellen met tijdelijke tattoos in deze categorie vindt die bij je passen! Je kunt ook door de andere categorieën bladeren en veel wrijftattoos vinden met verschillende ontwerpen, maten en kleuren - allemaal om je te helpen iets te vinden dat bij je past. Natuurlijk kun je ook je eigen tatoeages ontwerpen en een unieke en persoonlijke tatoeage creëren.

OVER DJURENS RÄTT

Djurens Rätt werd opgericht in 1882 en heeft sindsdien gevochten voor dierenrechten, met een focus op dieren die het meest talrijk zijn en de slechtste omstandigheden hebben. Djurens Rätt is een van 's werelds toonaangevende organisaties voor dierenwelzijn en dierenrechten en heeft vandaag de dag meer dan 50.000 leden.

OVER HET LABEL I'M VEGAN

I'M VEGAN is een handelsmerk van Djurens Rätt voor veganistische producten. Onze tijdelijke tattoos vallen onder dezelfde wetgeving als alle cosmetica en voor ons is het altijd vanzelfsprekend geweest dat onze producten geen dierlijke ingrediënten bevatten en dat het product op geen enkel moment op dieren is getest. We hebben zelf dermatologische tests uitgevoerd (tests op mensen).
Het I'M VEGAN-label toont duidelijk aan onze klanten dat het product veganistisch is en goedgekeurd is door Djurens Rätt.

ZIJN NIET ALLE VALSE TATOEAGES VEGANISTISCH?

Tijdelijke tattoos kunnen niet-veganistische ingrediënten bevatten in het kleefmiddel dat wordt gebruikt om de tattoo op de huid te bevestigen. Zo kan het kleefmiddel gelatine bevatten, dat wordt gemaakt van dierenbotten of -huid. Het is ook gebruikelijk dat zowel het kleefmiddel als de inkt dierlijke was bevatten, waarbij bijenwas het meest voorkomt. Bovendien kan de inkt die wordt gebruikt in wrijftatoeages dierlijke ingrediënten bevatten, zoals karmijn, dat wordt gemaakt van vermalen kevers.

Hoewel niet alle tijdelijke tattoos veganistisch zijn, zijn er veel veganistische alternatieven verkrijgbaar op de markt. Het is belangrijk om de ingrediënten zorgvuldig te lezen en te zoeken naar producten die zijn gelabeld als veganistisch of diervriendelijk om de industrie van dierproeven te vermijden.
Een andere veelvoorkomende reden waarom nep tattoos niet veganistisch zijn, is omdat ze op dieren zijn getest.

OVER NATURSKYDDSFÖRENINGEN

Milieu is altijd belangrijk geweest voor ons bij Like Ink, en samenwerken met en ondersteuning bieden aan Naturskyddsföreningen samen met onze klanten voelt ongelooflijk plezierig en goed. In 2023 werd Like Ink een ondersteunend bedrijf voor Naturskyddsföreningen, wat betekent dat we jaarlijks een vast bedrag aan hen doneren, naast het doneren van 30% van alle inkomsten gegenereerd door de vellen met tijdelijke tatoeages met de naam van Naturskyddsföreningen. Naturskyddsföreningen zet zich in voor bloeiende bossen, schone waterwegen, tsjilpende vogels en zoemende bijen. Het ondersteunen van een organisatie die strijdt voor een gezonde natuur en voor iedereen die erin leeft, voelt fantastisch!

OVER MOVEMBER

Movember zet zich in voor geestelijke gezondheid en het voorkomen van zelfmoord, teelbalkanker en prostaatkanker. Help hun campagne te verspreiden door een snor te laten groeien, geld te doneren, en als je tijdelijke tatoeages leuk vindt, zijn ze een fantastische optie om de boodschap te verspreiden. Bij Like Ink doneren we 30% van alle inkomsten gegenereerd door de vellen met de naam Movember aan de Movember-beweging.

COLLABORATION

Als je een illustrator, tattookunstenaar, influencer bent of ideeën en suggesties hebt voor samenwerking, ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen!