Old-school tatoeages op A5-vellen.

De motieven in de categorie old-school tattoos zijn motieven die zijn getekend door getalenteerde tattoo-artiesten, illustratoren en door ons bij Like ink. nk.

Op de vellen geldt 4 halen, 3 betalen als je de kortingscode FLASH invoert bij het afrekenen. We printen en verzenden je old-school fake tatoeages binnen 24 uur!

Showing all 8 results


Met old-school tatoeages worden klassieke tatoeagemotieven bedoeld die al heel lang populair zijn of motieven die "lang geleden" veel werden gebruikt. Old-school tattoos, "traditionele" tatoeages zijn ontstaan rond de jaren 1890, maar deze tatoeagestijl begon pas populair te worden rond 1920. In die tijd zaten er heel veel tattooshops rond marinebases in de VS. Rond die tijd werd de old-school tattoo een symbool van moed en persoonlijkheid en de stijl verspreidde zich via getatoeëerde zeelieden de wereld over.

Na de Tweede Wereldoorlog werd de tattoostijl nog populairder, vooral omdat de old-school tattoos verwijzen naar verzet en doordat de Rockabilly muziekstijl toen begon en dit een groep was die vaak tattoos liet zetten.

We houden van bijna alle tatoeagestijlen, maar old-school motieven blijven altijd in en als je van tatoeages houdt, zou je een aantal klassieke tattoomotieven op je lichaam moeten hebben! Bestel je favoriete tattoos met motieven van de oude stempel! Een fantastische dag gewenst!