Kindertattoos met een eigen ontwerp.

Kindertattoos voor alle gelegenheden. Bij ons kan je je eigen tatoeages met een eigen ontwerp of afbeelding maken. Wij maken gebruik van milieuvriendelijk materiaal en alle neptattoos zijn allergievriendelijk en getest.

Kinderen houden van tattoos!

Misschien ben je op zoek naar tattoos voor een kinderfeestje, een verkleedfeestje, voor Halloween of houdt je kind net als heel veel anderen ervan om zich op verschillende manieren te versieren en verkleden.
Een outfit afmaken met tijdelijke tatoeages of thema-tatoeages op een kinderfeestje of sportevenement is een gemakkelijke en leuke manier om nét dat beetje extra te creëren.

Allergievriendelijke kindertattoos

De fabrikant van het materiaal dat wij bij Like ink gebruiken om de tijdelijke tatoeages van te maken, maakt gebruik van milieuvriendelijke lijm, papier en inkt. De kindertattoos van Like ink zijn allergievriendelijk en getest. Ze worden aanbevolen voor en kunnen zonder problemen of risico op bekende allergieën gebruikt worden door iedereen ouder dan drie jaar. De leeftijdsgrens van drie jaar is niet bepaald omdat de tatoeages een reactie kunnen veroorzaken op de huid van een jonger kind, maar omdat ze deze kunnen opeten.


Hoe lang blijft een kindertattoo zitten?

Onze kindertattoos blijven 1-14 dagen zitten, afhankelijk van het huidtype en waar je de tatoeage plakt.
Je kunt de tatoeage makkelijk wegwassen met zeep en warm water, zelfs direct na het aanbrengen van de tatoeage als je dat wil.

Tattoos voor kinderen met een eigen ontwerp.

Alle kinderen zijn verschillend en daarom zijn zelfontworpen neptattoos het coolste wat een kind kan hebben.
Wat heel veel mensen, zowel kinderen als volwassenen, aan de service van Like ink waarderen, is dat je zelfgekozen afbeeldingen kan uploaden die wij vervolgens voor je afdrukken en naar je opsturen in het gewenste formaat en aantal.
Sommige kinderen willen dezelfde tatoeages als hun idool of hun ouders, een afbeelding die ze zelf hebben getekend of een foto, terwijl anderen van honden, paarden of vliegtuigen houden, of voor afbeeldingen uit een computerspel of een serie kiezen. De keuze is aan jou, upload je zelfgekozen afbeeldingen en wij produceren en verzenden je tatoeages binnen 24 uur.

Onze kindertattoos in een grote campagne

Afgelopen zomer hebben we een succesvolle samenwerking gehad met één van de grootste apotheken van Zweden, Apotek Hjärtat.

Het doel van deze campagne was om het aantal geïnfecteerde insectenbeten te verminderen met behulp van tattoos voor kinderen.
Kinderen vinden het moeilijk om niet te krabben aan beten en steken van muggen, teken, paardenvliegen en wespen.
Om kinderen eraan te herinneren niet te krabben, ontwikkelde Apotek Hjärtat samen met een ervaren tatoeëerder afbeeldingen waarbij de insectenbeet zelf onderdeel werd van de tatoeage. Zo’n coole, mooie tatoeage naast de insectenbeet herinnert kinderen eraan dat ze hun vingers onder controle moeten houden. Dit versnelt het genezingsproces.
Zo eenvoudig en zo slim, de campagne was een doorslaand succes!
De tatoeages werden geïllustreerd door de Zweedse tatoeëerder Victoria Sundqvist en werden vanaf week 24 gratis uitgedeeld bij alle vestigingen van Apotek Hjärtat. Meer informatie over de tatoeages vind je bij Apotek hjärtat (in het Zweeds).

barntatueringar

Tatoeëer een telefoonnummer op je kind

Een andere goede tip voor kindertattoos is om tatoeages te bestellen met het telefoonnummer van een volwassene. Dit biedt extra veiligheid als je kinderen verdwalen en naar huis willen bellen.
Je kunt kindertattoos dus in veel verschillende contexten gebruiken. Het is een leuk en populair product, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Makkelijk aan te brengen

  1. Knip de afbeelding zo strak mogelijk langs de rand uit.
  2. Verwijder het beschermplastic.
  3. Breng het plakkerige oppervlak aan op de huid, op de plek waar je de tatoeage wilt hebben.
  4. Maak de tatoeage nat met een vochtig doekje of houd de tatoeage ongeveer 20 seconden lang onder de stromende kraan.
  5. Verwijder het papier.
  6. Wear it like a rockstar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *