Like ink is een webshop voor iedereen die tijdelijke tatoeages met een eigen ontwerp wil kopen. Onze vellen met tijdelijke tatoeages zijn ongeveer 20 × 15 cm (A5) en je kunt zelf afbeeldingen, foto’s of illustraties uploaden om eigen “custom made” neptattoos te bestellen. Wij produceren de tatoeages in Zweden en kunnen dus een extreem goede kwaliteit en snelle levering garanderen.

Like Ink is begonnen in februari 2015, toen we ons realiseerden dat het moeilijk was om een bedrijf te vinden waar je je eigen neptattoos kunt ontwerpen. We leven voor marketing en houden van tatoeages.

Like ink is op dit moment waarschijnlijk de grootste leverancier van custom made neptattoos in Zweden. Onze tevreden klanten zijn onder andere bedrijven, gemeenten, drukkerijen, theaters en tv-bedrijven, maar ook tevreden bruiloftsgasten, vrolijke kinderen op verjaardagsfeestjes, studenten en mensen die misschien een echte tatoeage willen nemen.

Like ink is op dit moment waarschijnlijk de grootste leverancier van custom made neptattoos in Zweden.

Bij Like ink kun je als ondernemer, vereniging of particulier eenvoudig en goedkoop neptattoos met je eigen ontwerp bestellen. En hoe meer vellen je koopt, hoe meer korting je krijgt.

We hebben gemerkt dat ons product niet slechts een tijdelijke tatoeage is. Neptattoos zijn ook een goede manier voor bedrijven om meer zichtbaarheid te creëren. Tijdelijke tatoeages zijn leuk en innovatief. Deel een tijdelijke tatoeage met het logo van je bedrijf uit onder werknemers, klanten en leveranciers tijdens je volgende evenement of kerstfeest! Vaak worden neptattoos op grote schaal verspreid op sociale media, wat voor goede marketing zorgt.

We bieden gratis verzending voor alle bestellingen binnen Zweden en je betaalt gemakkelijk en veilig via Klarna met creditcard, iDeal of factuur.

VWelkom bij Like ink – custom made temporary tattoos.