Bij Like ink houden we van tevreden klanten en gedurende de jaren dat we actief zijn geweest als tijdelijke tatoeageproducenten, zijn klantenservice, snelle leveringen en hoogwaardige tijdelijke tatoeages altijd onze focus geweest.

Bij Like ink moedigen we u als klant aan om creatief te zijn, te flirten met het gevoel van een echte tatoeage en door middel van onze tijdelijke tatoeages hopen we bij te dragen aan gelach, vreugde, mooie herinneringen en saamhorigheid!

Wat doet Like Ink?

Like ink is een online winkel voor mensen die tijdelijke tatoeages willen kopen met hun eigen ontwerp!

Like Ink biedt tijdelijke tatoeages op A5-vellen. Via onze online winkel likeink.se kunt u uw eigen afbeeldingen, foto’s of illustraties uploaden om uw op maat gemaakte tijdelijke tatoeages te bestellen. U kunt ook een van onze kant-en-klare vellen met tatoeage-ontwerpen bestellen die door ons of onze partners zijn gemaakt. Like ink werkt samen met kunstenaars, illustratoren, grafisch ontwerpers en tatoeëerders.

Vandaag de dag is Like ink waarschijnlijk de grootste en een van de populairste aanbieders van op maat gemaakte tijdelijke tatoeages in Zweden en onze tevreden klanten variëren van bedrijven, gemeenten, drukkerijen, theaters en tv-bedrijven tot blije bruiloftsgasten, kinderen op feestjes, studenten en mensen die tatoeages nemen.

Tijdelijke tatoeages kunnen ook op andere oppervlakken worden aangebracht, zoals glas, kerstversieringen, paaseieren, plastic, telefoonhoesjes, kaarsen, golfballen en eigenlijk elk glad oppervlak. Bij Like ink kunnen bedrijven, verenigingen of particulieren eenvoudig en betaalbaar tijdelijke tatoeages met hun eigen ontwerp bestellen. En hoe meer vellen tijdelijke tatoeages u koopt, hoe groter uw korting zal zijn.

Hebben we de snelste levering van tijdelijke tatoeages ter wereld? Heel goed mogelijk, we drukken en versturen uw tatoeages binnen 24 uur!

Like ink tijdelijke tatoeage drukkerij

We produceren uw tijdelijke tatoeages in onze drukkerij in Zweden. In plaats van externe fabrikanten in het buitenland te gebruiken, hebben we volledige controle over het hele productieproces. Dankzij ons efficiënte team van drukkers en nabewerkers kunnen we een goede kwaliteit van onze tijdelijke tatoeages en snelle levering garanderen, waarbij bestellingen vaak dezelfde dag worden verzonden. Ons team van drukkers behandelt elke dag talloze kleine en grote bestellingen, en met meer dan tienduizend bestellingen en meer dan een miljoen gedrukte tijdelijke tatoeages op onze naam, is Like ink vandaag de dag een betrouwbare leverancier.

Hoe is Like ink Like ink geworden?

Like ink begon in 2015 toen wij, in een ander bedrijf, op zoek waren naar op maat gemaakte tijdelijke tatoeages voor een evenement. We beseften toen dat het moeilijk was om een service te vinden voor het ontwerpen van je eigen tijdelijke tatoeages in elke hoeveelheid met snelle levering. Het was simpelweg niet mogelijk, en een week later begonnen we met het bouwen van een webshop en leerden we alles over tijdelijke tatoeages. Vandaag de dag heeft Like ink meerdere werknemers, een drukkerij en partners in heel Europa. In de loop der jaren hebben we de eer gehad om samen te werken met grote bedrijven zoals Greenpeace, Saab, Ikea, verschillende apotheken, festivals, politieke partijen, overheidsinstellingen, gemeenten en duizenden creatieve individuen.

Veel mensen besluiten om tatoeages te nemen om zichzelf uit te drukken, hun overtuigingen of hun gevoelens te tonen – met andere woorden, om hun identiteit en gevoel van verbondenheid te laten zien.

Een muzikant kan bijvoorbeeld een tatoeage van een gitaar op hun arm hebben. Een milieuactivist kan afbeeldingen van bedreigde dieren op hun kuiten tatoeëren. Koppels kunnen elkaars namen over hun hart tatoeëren.

Een tatoeage kan een manier zijn om te laten zien wat belangrijk is in iemands leven. Like Ink is ontstaan vanuit deze passie voor tatoeages en het idee om het gevoel dat je krijgt bij een permanente tatoeage te bieden, maar dan met een tijdelijke tatoeage. Wat ons zo aantrok in tijdelijke tatoeages is hun speelsheid en eenvoud. Of je nu een nieuw tatoeage-idee wilt uitproberen, een gevoel van eenheid in een team wilt creëren of je wilt verkleden voor een feestje, tijdelijke tatoeages zijn een leuke en onverwachte toevoeging.

Als het gaat om onze tijdelijke tatoeages, zijn er twee dingen die altijd centraal hebben gestaan.

Ten eerste moeten de tatoeages er goed uitzien! Tegenwoordig bieden de tijdelijke tatoeages van Like ink de best mogelijke kwaliteit, met heldere, levendige kleuren die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook duurzaam zijn, eenvoudig aan te brengen en eenvoudig af te wassen.

Het tweede punt dat erg belangrijk is, is dat de tatoeage veilig te gebruiken is. Om dit te waarborgen, werken we samen met betrouwbare en grote leveranciers van de materialen en kleuren die we nodig hebben. De tijdelijke tatoeages van Like ink voldoen aan de COSMETIC REGULATION EU 1223/2009, die terecht hoge eisen stelt aan de inhoud. Bovendien hebben we onze tijdelijke tatoeages chemisch getest, dermatologische tests uitgevoerd, een EN71-3 rapport geproduceerd en twee uitgebreide veiligheidsbeoordelingen uitgevoerd. Als u tatoeages bij ons bestelt bij Like ink, moet u weten dat u een hoogwaardige tijdelijke tatoeage krijgt die er geweldig uitziet, lang meegaat en veilig is voor zowel kinderen als volwassenen om te gebruiken.

Special orders

Met meer dan 20.000 klanten op onze naam, is Like ink vandaag de dag een van de grootste en populairste aanbieders van op maat gemaakte tijdelijke tatoeages in Europa.

We hebben gemerkt dat ons product niet zomaar een nep-tatoeage is .
Tijdelijke tatoeages zijn een geweldige manier voor bedrijven om een statement te maken. Tijdelijke tatoeages zijn leuk en innovatief. Probeer uw bedrijfslogo als tijdelijke tatoeages uit te delen aan medewerkers, klanten en leveranciers op uw volgende evenement of feest! Vaak krijgen tijdelijke tatoeages veel aandacht op sociale media, wat zorgt voor uitstekende marketing.

We bieden gratis verzending voor alle bestellingen binnen Zweden, en u kunt eenvoudig en veilig betalen via Klarna met een creditcard, online bankieren of factuur.

We zijn altijd blij om van onze klanten te horen en zijn slechts een e-mail of telefoontje verwijderd. Als u tijdelijke tatoeages bestelt, zijn wij bij Like ink de voor de hand liggende keuze als partner!

Dermatologically logga

DERMA TESTED

EU Cosmetic Regulation logo

COSMETIC REGULATION
EU 1223 / 2009

Im Vegan logo

I´M VEGAN APPROVED BY DJURENS RÄTT

Kemikalietest logotyp.

CHEMICAL TESTED

EN71 logo

EU SAFETY OF TOYS