Over Likeink

Like ink is een webshop voor iedereen die tijdelijke tatoeages met een eigen ontwerp wil kopen. Onze vellen met tijdelijke tatoeages zijn ongeveer 20 × 15 cm (A5) en je kunt zelf afbeeldingen, foto’s of illustraties uploaden om eigen “custom made” neptattoos te bestellen. Wij produceren de tatoeages in Zweden en kunnen dus een extreem goede kwaliteit en snelle levering garanderen.

Like ink is op dit moment waarschijnlijk de grootste leverancier van op maat gemaakte neptattoos in Zweden. Onze tevreden klanten zijn onder andere bedrijven, gemeenten, drukkerijen, theaters en tv-bedrijven, maar ook tevreden bruiloftsgasten, vrolijke kinderen op verjaardagsfeestjes, studenten en mensen die misschien een echte tatoeage willen nemen.

Lees meer over ons Maak je eigen ontwerp

Veelgestelde vragen

We raden aan om te werken met jpg, jpeg, svg en png. Hoe beter de kwaliteit en de grootte van de afbeelding, hoe beter de kwaliteit van het resultaat. Alles wat wit is in de afbeelding wordt transparant op de huid.

Onze vellen zijn ca. 20×15 cm groot.

Wat leuk dat je dat vraagt! Het antwoord is natuurlijk “ja”. Onze tijdelijke tatoeages zijn veganistisch, wat betekent dat ze niet getest zijn op of gemaakt zijn van dieren.

De fabrikant van het materiaal waarvan we vervolgens jouw neptattoos maken, gebruikt bij de productie milieuvriendelijke lijm, papier en inkt. De tijdelijke tatoeages van Like ink zijn hypoallergeen en getest op bekende allergieën. Ze worden aanbevolen voor – en kunnen zonder risico worden gebruikt door iedereen ouder dan drie jaar. De leeftijdsgrens van drie jaar is bepaald omdat kleine kinderen de tatoeages op kunnen eten, niet omdat de tatoeages een reactie kunnen veroorzaken op de huid van een klein kind.

Nee. Het klopt dat het ontwerp moet worden gespiegeld om het goed op de huid te krijgen, maar dat regelen wij. Upload de afbeelding zoals je wilt dat deze eruit komt te zien op de huid.

  • Knip de tatoeage zo precies mogelijk uit het vel.
  • Verwijder het beschermplastic.
  • Plaats de neptattoo op je huid.
  • Druk ongeveer 30 sec met een natte spons op de tatoeage.
  • Haal het papier voorzichtig weg.
  • Klaar!

Natuurlijk. Maar je moet zelf een bestand maken met een collage van de afbeeldingen. We raden het programma Photocollage.com aan als je geen fotobewerkprogramma op je computer hebt. Sla het bestand dat je hebt gemaakt op je computer op en upload het vervolgens bij ons. Kies de maximale breedte om het vel met je collage te vullen.

Heb je zelf geen geschikte afbeeldingen? Kijk op nobacks.com, freetattoodesigns.org of freepik.com.

We leveren normaal gesproken binnen 2-7 werkdagen, afhankelijk van de drukte bij ons. Als de levertijd langer is, informeren we je hierover per e-mail. Als je kiest voor express-levering, wordt je bestelling binnen 24 uur verzonden.

Afhankelijk van waar je de tatoeage plakt en hoe je ervoor zorgt, blijft deze ongeveer 1-5 dagen zitten.

De tatoeage heeft een uur nodig om stevig aan de huid te blijven plakken. Wees in die tijd extra voorzichtig. Douche bijvoorbeeld niet direct na het aanbrengen van de tatoeage.

Heet water kan ervoor zorgen dat de tatoeage er snel afslijt. Normaal douchen is meestal geen probleem, maar wees vooral voorzichtig vlak na het douchen en droog de tatoeage niet af met een handdoek.

Breng je tatoeage aan op een plek die schoon, droog en haarvrij is. Breng je tatoeage niet aan op een plek waar je huid rimpelt of veel beweegt. Vermijd plekken die blootgesteld worden aan vuil, stof of wrijving. Houd er rekening mee dat kleding vaak stof afgeeft dat graag op je tatoeage blijft plakken. Probeer zeep, zalfjes en krabbende katten etc. te vermijden.

Wanneer je de tatoeage aanbrengt, ziet deze er eerst een beetje glanzend uit. De glans verdwijnt vaak vanzelf wanneer de tatoeage zich heeft aangepast aan de huid. Wil je de glans direct wegkrijgen, dan zijn er een paar trucjes.

Verschillende huidtypen reageren op een verschillende manier. Je kunt proberen om handgel of parfum op de tatoeage aan te brengen. Dit zorgt er vaak voor dat de tatoeage niet zo lang meegaat, maar er wel realistischer uitziet, zonder glans.

Een tijdelijke tatoeage slijt na verloop van tijd weg, maar er zijn een paar verschillende manieren om deze direct te verwijderen. Je kunt de tatoeage wegwassen met alcohol of olie (slaolie kan, maar douche- of babyolie werkt het beste). De tatoeage verwijderen met warm water en zeep werkt meestal prima.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen. Je kunt ook bellen met Gustav van onze klantenservice op: Tel. +46 40-181810 of een e-mail sturen naar info@likeink.se

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *