6 bekende Viking-symbolen A5

12.00

Bestel nep-tatoeages van 6 bekende Viking-symbolen! Leuk voor het Viking-feest of om een potentiële tatoeage uit te proberen.

Hieronder beschrijven we de betekenis ervan.
De Valknut, ook bekend onder verschillende namen zoals Odins knoop, Hrungnirs hart, de knoop van de gedode krijger en het hart van Vala, is zonder twijfel een van de meest prominente en geliefde Viking-symbolen. Het heeft een diepe betekenis als een symbool dat geassocieerd wordt met Odin, de machtige Noorse god.
Yggdrasil, de Boom des Levens, heeft grote betekenis zowel als een prominent Viking-symbool als een essentieel element van het Noorse geloof. Volgens de Noorse mythologie is Yggdrasil de majestueuze boom die dienstdoet als kosmische verbinding tussen de negen werelden, waaronder Asgard, Midgard, Muspelheim, Jotunheim, Vanaheim, Niflheim, Alfheim, Svartalfheim en Helheim.
Aegishjalmr, ook bekend als de Helm van Angst en Verschrikking, is een ander Viking-symbool dat bescherming vertegenwoordigt. Het is een runestaf gevormd door de Oud-Noorse woorden “aegis”, wat schild betekent, en “hjalmr”, wat helm betekent.
De Viking-kompas, ook bekend als het Runen-kompas of Vegvisir, wordt vaak geassocieerd met Aegishjalmr vanwege hun gelijkenis. Het is een Viking-symbool bestaande uit verstrengelde runestaven en wordt geassocieerd met begeleiding.
Odins Driehoorn, ook bekend als de Hoorn Triskelion, is een Viking-symbool dat de drie hoorns vertegenwoordigt in de mythe van Odins zoektocht naar de magische mede, Odhroerir/Óðrerir, ook bekend als de Mede van Poëzie.
Mjölnir, de hamer van Thor, heeft een enorme betekenis en wordt beschouwd als een van de belangrijkste Viking-symbolen/Noorse symbolen. Het symboliseert kracht en bescherming, en zijn rol in de Noorse mythologie wordt zeer gerespecteerd.

Bestel nep-tatoeages van zes bekende Viking-symbolen

Alle tatoeages worden gemaakt door getatoeëerde Vikingen, en we verzenden je bestelling binnen 24 uur.

Velgrootte: A5
Aantal tatoeages: 6
Tatoeageformaat: 7 cm