Axl Rose tijdelijke tatoeages A5-vel

24.36

De hardrockzanger en frontman van Guns n Roses, Axl Rose, heeft tattoos zoals de meeste rocksterren. De tattoos op dit vel zijn bijna identiek aan Axl Rose’s echte tattoos, zowel qua ontwerp als grootte. Dus als je je een paar dagen als een rockster wilt voelen of als je je wilt verkleden als Axl Rose op een gemaskerd bal, dan zijn deze tattoos een must! En onthoud: “draag ze als een rockster!”

Bestel tijdelijke Guns n Roses Axl Rose-tatoeages

Grootte van het vel: A4
Grootte van de tatoeages: het GNR-kruis is 16×11 cm

Hoe lang blijft een tijdelijke tattoo zitten en hoe werkt het?
Onze tijdelijke tattoos blijven één tot tien dagen zitten, afhankelijk van waar je de tattoo plaatst en hoe goed je ervoor zorgt. Nep-tatoeages zijn gemakkelijk aan te brengen en af te wassen en je krijgt instructies bij je bestelling.
Knip de individuele tattoo dicht bij de afbeelding af
Verwijder de heldere filmliner van de kleefstof
Plaats de tatoeage op de gewenste positie
Breng water aan met een natte spons of handdoek
Verwijder na 15 seconden het natte papier
Klaar. Veel plezier en geniet ervan!
Breng indien gewenst babypoeder aan voor een matte afwerking.
Andere informatie!

Levering:
We verzenden dagelijks bestellingen van over de hele wereld vanuit onze drukkerij in Malmö, Zweden. We printen en verzenden je tatoeages binnen 24 uur, maar de normale levertijd buiten Zweden is 5-10 dagen.
Zijn nep-tatoeages milieuvriendelijk?
De tatoeages zijn veganistisch en het milieu is hier bij Like ink echt belangrijk. Alle componenten zijn vrij van PVC en PCB. We compenseren de klimaatimpact van alle zendingen en gebruiken verf, enveloppen en bedrukte materialen die zijn gelabeld met het Nordic Eco-label, veilig voor jou en goed voor het milieu. We volgen de Cosmetica-regelgeving EC1223-2009.

Een fantastische dag toegewenst!

Like ink – Echte nep-tatoeages!