Ballerina Tattoo van Angie Art

12.00

Ervaar de schoonheid van Angie Arts artistieke wereld met ons prachtige A5-vel gevuld met twaalf nep ballerina-tatoeages. Deze zorgvuldig samengestelde collectie van illustraties toont levendige tatoeages van ballerina’s, elk een uniek kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde Angelina Morsi, Angie Art. Perfect voor degenen die hun creatieve kant willen uitdrukken of willen experimenteren met een tijdelijk kunstwerk op hun huid. Laat je inspireren en verander je huid in een bewegende galerij met deze artistieke nep-tatoeages van Like ink.

Bestel nep-tatoeages in de vorm van echte kunst. Hier krijg je een vel met tatoeages die ballerina’s voorstellen.

Over Angelina: Een gepassioneerde kunstenares uit Stockholm.
Ze is altijd creatief geweest, afkomstig uit een creatieve familie waar kleur en vorm altijd werden aangemoedigd.
Met een achtergrond als kapster en daarna vele jaren werkzaam in de financiële sector, vond Angelina een fantastische manier om ’s avonds te ontspannen – door te schilderen.
Ze bouwde snel een groot portfolio van kunst op en niet lang daarna startte ze een bedrijf, bracht drie collecties uit en begon op grotere schaal te verkopen in 2022 en 2023.
Nu leeft ze haar droom met de ene voet nog in de financiële sector en de andere in de kunstwereld.
Vandaag de dag schildert ze en brengt ze collecties uit van producten zoals dienbladen, kussens en onderzetters die door retailers door het hele land worden verkocht, en nu is haar kunst eindelijk beschikbaar als tatoeages bij ons bij Like ink.

Haar kunst is abstract, levendig en bevat vaak naaktheid met een focus op vrouwen. Het is een interpretatie van kracht en passie, en voor Angelina is het belangrijk om vreugde en positiviteit in haar kunst over te brengen.
De meesten herkennen Angelina’s kunst aan de hartvormige lippen die in veel van haar schilderijen verschijnen.
Angelina haalt vaak inspiratie uit alledaagse omgevingen en indrukken van de recente dagen precies daar en dan.

Contact:
Er zijn meer projecten en samenwerkingen gepland voor de komende jaren, dus volg Angelina’s reis!
@angieart.se

Velformaat: A5
Tatoeagegrootte: 4 cm