Blackout Tattoo A5

12.00

Duik in het diepste zwart met Like inks “Blackout Tattoo vel”. Dit product is ontworpen om iedereen de kans te geven de hedendaagse Blackout tattoo-trend te omarmen zonder zich permanent te binden. Like inks nep-tatoeages zijn dermatologisch getest, wat een veilige en zachte ervaring voor je huid garandeert. Bovendien zijn onze tatoeages ongelooflijk makkelijk aan te brengen, zodat je snel je nieuwe stijl kunt laten zien en zelfs weer kunt afwassen.

Like inks versie van een Blackout-tatoeage, een gitzwart vel waarop het hele oppervlak dient als nep-tatoeage. Knip en plak verschillende patronen of bedek een groter gebied met deze Blackout-tatoeage.

Over Blackout-tatoeages:
Blackout is een tatoeagestijl waarbij een heel lichaamsdeel volledig zwart wordt getatoeëerd, hetzij een zwarte arm, zwart been of een zwarte halve tatoeage. Het is gebruikelijk dat mensen kiezen voor een blackout-tatoeage in plaats van een oudere tatoeage met laser te verwijderen, wat heeft geleid tot de opkomst van deze snelgroeiende tatoeagetrend. De tatoeage kan volledig zwart of met een patroon zijn.
Blackout-tatoeages zijn in de afgelopen jaren naar voren gekomen als een krachtige kunstvorm en stijl in de tatoeagewereld. Het vertegenwoordigt meer dan alleen een massieve zwarte markering op de huid; het is een gewaagde uitspraak, een reflectie van innerlijke gevoelens, en een eerbetoon aan de kracht van eenvoud. Velen kiezen voor Blackout-tatoeages om oudere tatoeages te bedekken en opnieuw te beginnen, terwijl anderen het zien als een meditatieve keuze, een herinnering aan zuiverheid, eenheid en grenzeloosheid.
Met Like inks “BlackOut” A5-blad kunt u zich op uw eigen manier tot deze krachtige kunstvorm wenden. Ontdek de schoonheid van eenvoud en het gedurfde contrast van BlackOut op je huid, zonder de permanente verplichting.
We vonden het een beetje leuk om een compleet zwart vel te introduceren, dat op het eerste gezicht misschien saai lijkt, maar met wat verbeelding en een schaar is het makkelijk om indrukwekkende patronen en tribals te creëren.

Grootte: A5: 196X140mm.