Diamant tatoeages A5

9.60

Onze vellen met nep tatoeages hebben een formaat van 20×14 cm en dit vel is gevuld met diamanten in verschillende kleuren en maten. We printen en verzenden uw diamantentattoos binnen 24 uur!

De kleine diamanten zijn bedoeld om perfect op vingers, achter het oor, of misschien discreet op de pols te passen, of om samen te bouwen om grotere clusters te creëren, terwijl de grotere diamanten, ongeveer 4 cm, meer zichtbaar zijn.

Bestel een vel met mooie diamantentattoos in verschillende kleuren en maten

Betekenis van diamantentattoos?
Een diamantentattoo kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van wie het draagt en waarom. Voor sommige mensen kunnen diamantentattoos kracht, elegantie, zuiverheid en onverwoestbaarheid symboliseren vanwege de hardheid en ondoordringbaarheid van diamanten. Voor anderen kunnen diamantentattoos schoonheid, luxe en rijkdom vertegenwoordigen, omdat diamanten een veelgevraagde edelsteen zijn geweest door de geschiedenis heen. Het is echter belangrijk op te merken dat tatoeages altijd een persoonlijke betekenis hebben voor de persoon die ze draagt en door verschillende mensen op verschillende manieren kunnen worden geïnterpreteerd.

Alle tatoeages van ons bij Like ink zijn gemaakt in Zweden en zijn gemakkelijk aan te brengen en af ​​te wassen. De nep-tatoeages zien er geweldig uit, zijn veganistisch en allergievriendelijk.

Velgrootte: A5
Aantal tatoeages: 50:ish
Tatoeagegrootte: 1-4,5 cm