Djurens Rätt Illustrations by Nathalie Anna Gill

12.00

Tijdelijk tatoeëren ten voordele van de dieren met wrijftatoeages van ons bij Like ink!
Like ink drukt stijlvolle, veganistische en allergie-geteste wrijftatoeages die nu zijn gemarkeerd met Djurens Rätts I`M VEGAN.
Op dit moment hebben we een campagne samen met Djurens Rätt! 30% van de omzet van kant-en-klare vellen in de categorie Djurens Rätt in Like inks webshop gaat naar het werk van Djurens Rätt om de omstandigheden voor dieren in Zweden die het slechtst af zijn te verbeteren.

Bestel nep-tatoeages ontworpen door illustratrice Nathalie Anna Gill en doneer tegelijkertijd geld aan liefdadigheid

Een A5 vel kost 11 Euro en hoe meer vellen je bestelt, hoe meer korting! Shop nu en vergeet niet om alle foto’s van deze wrijftatoeages te taggen met @likeinkse op Instagram en TikTok, we doneren 10 SEK extra per tag en delen natuurlijk ook jouw foto.

Woorden van de illustrator: Dierenmotieven en afbeeldingen van dieren zijn iets wat veel mensen interesseert en leuk vinden om naar te kijken, dus ik heb genoten van elk moment toen ik op zoek was naar inspiratie voor mijn tatoeageontwerpen in samenwerking met Djurens Rätt.
Alle uren resulteerden in een paar favorieten die ik wilde schetsen met mijn eigen twist, en in sommige gevallen werden de resultaten net zo gek als ik wilde! Enkele dieren kregen accessoires om hun persoonlijkheden uit te drukken en mijn persoonlijke favoriet is de coole eend op een skateboard, omdat je zou kunnen denken dat het verzonnen is, terwijl het in werkelijkheid ECHT een echte foto is van een eendenkuiken op een skateboard!
Mijn stijl is meestal minimalistisch met strakke en eenvoudige lijnen die toch veel uitdrukken. En ik vind dat het eigenlijk de eenvoud is die het geheel maakt. In deze samenwerking was het voldoende om met kleine middelen te werken om creatieve resultaten te bereiken, waarbij de samenwerking tussen mij als kunstenaar, Like Ink en Djurens Rätt ons allemaal in staat stelt om bij te dragen en iets te ondersteunen waar we allemaal voor staan – Dierenrechten.
// Nathalie Anna Gill | Illustrator

Velgrootte: A5
Tatoeageformaat: 1-8 cm