Flash “Klaproos tatoeages” van Malin Carper

12.00

De kant-en-klare vellen met tijdelijke tatoeages van Like ink zijn ongeveer 20×14 cm groot en gevuld met het ontwerp dat je op de afbeelding ziet. Wij printen en verzenden je vel met tatoeages binnen 24 uur nadat je hebt besteld.

Bestel nep tatoeages in abstracte aquarel stijl, Klaproos tatoeages en roos ontworpen door de tatoeëerder Malin Carper.

Dit vel is ontworpen door de getalenteerde tatoeëerder Malin Carper van Bad Mood Tattoo in Helsingborg. Het is superleuk om tatoeagekunst van Malin te kunnen aanbieden, die een van de coolste tatoeëerders is die we hebben gezien! Bestel een vel met wrijftatoeages om haar kunst een paar dagen te dragen, en als je geïnteresseerd bent in een echte tatoeage, bekijk dan Malins Instagram of website.

Dit is Malin: Mijn naam is Malin Carper, en ik kom oorspronkelijk uit Arboga. Nu werk ik bij Bad Mood Tattoo in Helsingborg. Ik werk het liefst in kleurrealisme met een vleugje abstract.
Ik ben sinds 2010 in de tatoeage-industrie en gedurende al deze jaren heb ik veel gereisd naar vele spannende plaatsen. Ik heb als gast gewerkt met andere bekwame tatoeëerders, getatoeëerd op tatoeagebeurzen, muzikanten getatoeëerd, en ik heb veel goede vrienden ontmoet! Ik had niets beters kunnen wensen van het tatoeageberoep! Ik hoop dat je mijn kleine flitsen leuk vindt, sommige van de tatoeages op dit vel heb ik getatoeëerd.
Het allerbeste,

Malin

Velformaat: A5
Tatoeagegrootte: 6-13 cm

Neem contact op met Malin:

Instagram:

@malincarper

Studio:

Bad Mood Tattoo

Adres:

Nedre Långvinkelsgatan 17, 25220 Helsingborg

Website:

carperink.se