Harley Quinn Tijdelijke Tattoos A5

12.00

Like ink’s vellen met nep tattoos zijn 20×14 cm groot en dit vel is gevuld met het Harley Quinn ontwerp uit de films Suicide Squad en Birds of Prey, zoals je ziet op de foto. We printen en verzenden je bestelling binnen 24 uur!

Koop Harley Quinn tijdelijke lichaamstattoos voor maskerades en Halloweenfeesten

Een selectie van Harley Quinn-tatoeages uit de Joker-films “Suicide Squad” en “Birds of Prey”.
Harley Quinn heeft de tekst “Rotten” geschreven op haar kaak en een zwart hart op haar gezicht. Daarnaast heeft ze teksten en verschillende tatoeages op haar armen en benen.
Onthoud dat de tatoeages op de benen ondersteboven moeten worden geplaatst.

Harley Quinn is een fictief meisje, vooral bekend als de vriendin van de Joker. Harley Quinn is vrolijk en vrolijk, ze is ondeugend en precies de juiste hoeveelheid kwaadaardig. Harley is de grootste fan van de Joker en zijn constante rechterhand. Ze is hevig loyaal aan haar geliefde Joker, waardoor ze de enige is in heel Gotham City waarop hij kan vertrouwen als hij hulp nodig heeft bij zijn listige en vaak kwaadaardige plannen.
Joker en Harley Quinn zijn enkele van de weinige fictieve personages die tatoeages hebben en dat maakt deze twee natuurlijk onze favorieten!

Like ink’s tijdelijke tattoos zijn van de hoogste kwaliteit, veilig en gemakkelijk te gebruiken, en de tattoos zien er echt goed uit!