Like Ink Kerstcollectie 2023 A5

12.00

Maak je klaar om rond de kerstboom te dansen met de feestdagencollectie van tijdelijke tattoos van Like Ink! Nep-tattoos zijn een leuke toevoeging aan de feestelijke sfeer van het seizoen, en wat hier ongewoon en amusant is, zijn de kerstmotieven met een authentiek tattoogevoel.

Verspreid vreugde, start gesprekken en lach met de tattoos uit de feestdagencollectie van Like Ink

Ons vel met tattoos is tot de rand gevuld met ontwerpen die gegarandeerd de aandacht trekken en misschien een lach of twee uitlokken. Van de ondeugende elfjes die een wilde rit op hun motoren maken tot de stoere schedel met een kerstmuts.
Onder onze tattoo-kunstwerken vind je de brutale tekst “Door inflatie, dit is mijn lelijke kersttrui,” wat suggereert dat kerst op vele manieren gevierd kan worden. Deze tattoo wordt zeker een gespreksstarter.
De tijdelijke tattoos van Like Ink zijn gedrukt op premium vellen die makkelijk aan te brengen en langdurig zijn. De tattoos zijn huidvriendelijk, veganistisch en veilig voor alle leeftijden, waardoor ze een ideaal kerstgeschenk zijn of als onderdeel van je eigen “kerstachtige” outfit.
De toepassing is simpel: Knip je favoriete ontwerp uit, verwijder het beschermende papier, plaats tegen de huid, maak nat met water, druk aan en voilà! Binnen enkele minuten heb je een indrukwekkende tattoo die dagenlang fris blijft.

Velformaat: A5
Aantal Tattoos: 14
Formaat Tattoos: 3-7 cm