Kinderfeestje neptattoos A5-vel

12.00

Bij Like ink kun je kant-en-klare vellen bestellen met tijdelijke tattoos, ook wel fake tattoos of neptattoos genoemd. We printen en verzenden je tattoos binnen 24 uur!
We hebben veel kant-en-klare fake tattoos en daarnaast kun je motieven naar keuze uploaden en neptattoos met je eigen ontwerp bij ons bestellen.

We hopen dat je het ontwerp en de tatoeages op dit vel met productnaam “Kinderfeestje neptattoos A5-vel” leuk vindt en enorm bedankt dat je je neptattoos bij Like ink bestelt.

Neptattoos met motieven die we perfect hebben gemaakt voor kinderfeestjes. Neptattoos zijn leuk voor op een kinderfeestje en een A5-vel kost maar XX euro

Tatoeageformaat:
Onze vellen met neptattoos zijn 20X14 cm groot en gevuld met de tatoeages die je op de productafbeelding ziet.

Hoe lang blijft een neptattoo zitten en hoe werkt het?
Onze neptattoos blijven 1-10 dagen zitten, afhankelijk van de plek en verzorging. Fake tattoos zijn makkelijk aan te brengen en af te wassen en je ontvangt instructies bij je bestelling.

– Knip de individuele tatoeage dicht bij de rand af
– Verwijder het doorzichtige plastic
– Plaats de tattoo op de gewenste plek
– Breng water aan met een natte spons of handdoek
– Verwijder na 15 seconden het natte papier
– Klaar. Veel plezier en geniet ervan!
– Breng eventueel babypoeder aan voor een matte finish.

Overige informatie!

Bezorging:
We verzenden dagelijks bestellingen over de hele wereld vanuit onze drukkerij in Malmö, Zweden. We printen en verzenden je tijdelijke tatoeages binnen 24 uur, maar ook als we snel zijn is de normale levertijd 5-10 dagen buiten Zweden. Bestel je tatoeages ruim van te voren.

Zijn fake tattoos milieuvriendelijk?
De tatoeages zijn veganistisch en bij Like ink vinden we het milieu erg belangrijk. Alle onderdelen zijn vrij van PVC en PCB.
We klimaatcompenseren al ons transport en gebruiken verf, enveloppen en drukwerk met het Nordic Ecolabel, veilig voor jou en goed voor het milieu.
We volgen de EC1223-2009 Cosmetics Regulations (EC-verordening over cosmetische producten met betrekking tot veiligheid)

Een fantastische dag gewenst!

Like ink – Real Fake Tattoos!