Maan Tattoos A5

12.00

Op zoek naar een beetje hemelse uitstraling? Onze kleurrijke tijdelijke maantatoeages zijn de perfecte manier om dit te bereiken! Verkrijgbaar in verschillende maten en levendige kleuren, zijn deze tatoeages zeker om de aandacht te trekken en een statement te maken.

Of je nu naar een festival gaat, een concert bijwoont of gewoon een unieke touch aan je dagelijkse stijl wilt toevoegen, onze tijdelijke maantatoeages zijn een uitstekende keuze. Gemaakt met hoogwaardige, niet-giftige inkt en materialen, zijn deze tatoeages veilig en gemakkelijk aan te brengen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen, zodat je je look zo vaak als je wilt kunt veranderen!

Bestel maantijdelijke tattoos in verschillende kleuren en maten

Heeft een Maan Tattoo een betekenis?
Een maan tattoo kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context en de cultuur waarin het wordt afgebeeld. Een halve maan tattoo kan verschillende betekenissen hebben afhankelijk van de culturele achtergrond en persoonlijke percepties. In veel culturen is de halve maan een symbool van vrouwelijkheid en vruchtbaarheid, terwijl het in andere culturen kracht en sterkte kan vertegenwoordigen.

Een halve maan is soms ook een symbool van iets dat we niet direct met onze ogen kunnen zien, zoals je eigen potentieel, liefde, pijn of verlies. De halve maan kan ook worden gezien als een symbool van de krachten van de nacht of van water, omdat de maan de getijden beïnvloedt. In sommige gevallen kan een halve maan tattoo ook een religieuze betekenis hebben, zoals in de islam waar de halve maan een belangrijk symbool is.

Over het algemeen is er geen specifieke betekenis voor een halve maan tattoo, omdat het kan variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en de symboliek die aanwezig is in verschillende culturen en contexten.

Sheet grootte: A5
Aantal tattoos: 51
Grootte: 1 – 4,5 cm