Official Swedish Ink Nep Tattoos

12.00

Official Swedish Ink Tijdelijke Tattoos: Like Ink’s tijdelijke tattoos zijn een eerbetoon aan het artistieke talent en de gemeenschapsgeest die binnen de tattoo wereld bloeit. Wij bij Like Ink zijn opgetogen om serieuze tatoeëerders en de tattoo gemeenschap samen te zien komen in partnerschap met ons bij Like Ink. De samenwerking met Marcus, die Swedish Ink runt, is het bewijs en een voorbeeld dat zelfs tatoeëerders, tattoo verzamelaars en tattoo liefhebbers denken dat nep tattoos best leuk zijn en een alternatieve manier om te genieten van getatoeëerd zijn zonder een permanente tattoo te moeten krijgen.

Bestel nep tattoos in samenwerking met Swedish Ink en ontwerpen getekend door tatoeëerder Patrik Sjöstjärna

Dit vel met tijdelijke tattoos bevat het logo van Swedish Ink samen met originele ontwerpen gecreëerd door de getalenteerde tatoeëerder Patrik Sjöstjärna. Het is een canvas van creativiteit, toegankelijk voor iedereen die de kunst van inkt op huid waardeert, zelfs al is het maar voor een paar dagen.
Swedish Ink, geleid door Marcus Andersson, is meer dan slechts een Instagram-account. Het is een centraal punt voor tatoeëerders, enthousiastelingen, en voor iedereen die getatoeëerd is of ernaar kijkt om dat te worden. Dit platform is rijk aan voortdurende updates over de tattoo scene in Zweden, en biedt een stroom van informatie over beurzen, evenementen en nieuws binnen de tattoo wereld. Het is een bron van inspiratie en een schatkist vol tips om uitzonderlijke tatoeëerders te vinden. Dus of je nu een tattoo verzamelaar bent, een tatoeëerder, of gewoon van tattoos houdt, het is zeker de moeite waard om te bekijken en @officialswedishink op Instagram te volgen.
De tattoos op dit vel zijn getekend met de finesse waar Patrik Sjöstjärna bekend om staat, en hij brengt zijn expertise van zijn studio’s in Borås en Skövde naar een nog breder publiek. Deze samenwerking met Like Ink is het bewijs van de gedeelde passie en toewijding aan het vak, waardoor de schoonheid van tattoos beschikbaar wordt voor iedereen, of je nu de kunst tijdelijk wilt verkennen of een tijd wilt boeken voor een echte tattoo.

Contact:
Swedish Ink: @Officialswedishink
Patrik: @patriktattoos, studio in Skövde en Borås.

Afmeting vel: A5
Afmeting tattoos: 3-10 cm