Old school liefdes-tatoeages A5-vel

12.00

Onze vellen met nep-tatoeages zijn 20×14 cm groot en dit vel is gevuld met harten in verschillende kleuren en maten. We drukken en verzenden je bestelling binnen 24 uur!

Dit vel is gevuld met liefdestatoeages in een klassieke stijl, harten, spandoeken samen met bloemen, een zwaluw en natuurlijk schedels. Nep-tatoeages zijn perfect voor bruiloften, vrijgezellenfeesten en vrijgezellenfeesten voor vrouwen.

Bestel een vel met prachtig geïllustreerde en stijlvolle old school liefdestatoeages

Wat betekent een harttatoeage?
Een harttatoeage kan verschillende dingen betekenen, afhankelijk van wie het draagt en waarom. Voor velen staat het hart symbool voor liefde, passie en romantiek. Het kan ook liefde voor een persoon, een ding of een plaats symboliseren. Voor anderen kan een harttatoeage een symbool zijn van moed en kracht, of een teken dat ze een bepaald obstakel of liefdesverdriet hebben overwonnen. Samenvattend kan de harttatoeage verschillende betekenissen hebben voor verschillende mensen en op verschillende manieren worden geïnterpreteerd, afhankelijk van de context en het gebruik. Wij denken dat een hart liefde symboliseert en de old school stijl maakt het gevoel van deze nep-tatoeage echt!

Alle tatoeages van ons bij Like ink worden gemaakt in Zweden en zijn eenvoudig aan te brengen en af te wassen. De tatoeages zien er geweldig uit, zijn veganistisch en allergievriendelijk.

Velgrootte: A5
Aantal tatoeages: 11
Tatoeagegrootte: 4-7 cm