Oldschool draak tatoeage A5

12.00

Onze vellen met nep-tatoeages zijn 20×14 cm groot en dit vel is gevuld met drie grote draken in een echte old school tatoeagestijl. We drukken en verzenden uw bestelling binnen 24 uur!
Hier krijg je twee grote draken en een kleinere in heldere kleuren, perfect voor een volledige onderarm, op de ribben of op de bovenarm.

Bestel een vel met grote draken in een echte tatoeagestijl

Wat betekent een drakentatoeage?
De betekenis van een drakentatoeage kan variëren afhankelijk van culturele achtergrond, ontwerp en de persoonlijke connectie voor de persoon die de tatoeage draagt. Over het algemeen staan draken bekend als krachtige, majestueuze en mysterieuze wezens. Ze komen voor in veel mythologieën en culturen wereldwijd, zoals de Chinese, Japanse en Europese mythologie.
In de Chinese cultuur symboliseren draken vaak wijsheid, kracht, geluk en succes. Ze worden beschouwd als een positieve kracht en worden vaak geassocieerd met keizers en heersers. In de Japanse cultuur zijn draken ook symbolen van wijsheid, kracht en beschermers van water en regen.
In de Europese mythologie vertegenwoordigen draken vaak gevaar, kwaad en uitdagingen die moeten worden overwonnen. Ze kunnen ook symbolen zijn van rijkdom en macht, omdat ze vaak worden geassocieerd met het bewaken van schatten en verborgen rijkdommen.
Als tatoeage kan een draak kracht, moed, wijsheid, bescherming of succes betekenen, afhankelijk van de wensen van de drager en de stijl van de tatoeage.

Alle nep-tatoeages van ons bij Like ink worden gemaakt in Zweden en zijn eenvoudig aan te brengen en af te wassen. De tatoeages zien er geweldig uit, zijn veganistisch en allergievriendelijk.

Velgrootte: A5
Aantal tatoeages: 3
Grootte van de grootste tatoeages: 18 cm