Oude school slang tattoo A5

9.60

Onze vellen met nep-tatoeages zijn 20×14 cm groot en dit vel is gevuld met slangen in verschillende combinaties in een echte old school tatoeagestijl. Wij printen en verzenden uw bestelling binnen 24 uur!
Hier krijg je tatoeage-ontwerpen van slangen, bloemen en schedels in prachtige matte kleuren.

Bestel nep-tatoeages met slangen in old school stijl

Wat betekent een slangen-tatoeage?
Slangen hebben een lange geschiedenis en komen voor in veel culturen en mythologieën over de hele wereld, en daarom kan hun symboliek variëren.
In sommige culturen en mythologieën wordt de slang gezien als een symbool van geboorte, dood en wedergeboorte, omdat het zijn huid afwerpt en een vernieuwingsproces ondergaat. De slang kan ook wijsheid, genezing en transformatie vertegenwoordigen. In de Griekse mythologie werd Asklepios, de god van de geneeskunde en genezing, vaak afgebeeld met een slang om zijn staf gewikkeld.
In andere culturen kunnen slangen verleiding en zonde symboliseren, zoals in het verhaal van Adam en Eva in de Bijbel, waar de slang Eva verleidt om de verboden vrucht te eten.
Als tatoeage kan een slang veel verschillende dingen betekenen, afhankelijk van de drager en de persoonlijke betekenis ervan. Het kan verandering, genezing, wijsheid, creativiteit of het overwinnen van uitdagingen en tegenspoed vertegenwoordigen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat slangen-tatoeages verschillend kunnen worden geïnterpreteerd, afhankelijk van hun ontwerp en de context waarin ze worden gebruikt.

Alle nep-tatoeages van ons bij Like ink zijn gemaakt in Zweden en zijn eenvoudig aan te brengen en af te wassen. De tatoeages zien er geweldig uit, zijn veganistisch en allergievriendelijk.

Velgrootte: A5
Aantal tatoeages: 7
Afmetingen tatoeages: 3-12 cm + tranen 1 cm