Popeye tijdelijke tatoeages A5

12.00

Onze tijdelijke tattoo vellen zijn 20×14 cm groot en gevuld met het afgebeelde ontwerp. We printen en verzenden uw bestelling binnen 24 uur!

Bestel Popeye-tattoos met ankers, spinazie en de klassieke Popeye-maïskolfpijp

Popeye is een zeeman die constant zijn maïskolfpijp rookt, ongelooflijk sterk wordt als hij spinazie eet en ankers op zijn armen heeft getatoeëerd.
Popeye the Sailor Man is een fictief stripfiguur gemaakt door Elzie Crisler Segar. Popeye verscheen voor het eerst in 1929.

Omdat Popeye een van de weinige fictieve personages is met tatoeages, is hij natuurlijk een van de persoonlijke favoriete personages van Like ink!
Dit vel met nep-tattoos geeft je alles wat je nodig hebt aan tatoeages om je te verkleden als Popeye op je volgende gemaskerd bal, Halloweenfeest of misschien voor een fotosessie in de sportschool of op zee.
Het vel bevat twee grote Popeye-ankers voor de onderarmen en twee kleinere ankers, een tattoo met de tekst in love spinach, de tekst Ship Ahoy, Karl-Alfred’s aartsvijand Bluto en natuurlijk Karl-Alfred’s maïskolfpijp in zowel originele kleur als zwart.

Dus met ankers op je onderarmen, een maïskolfpijp op je wang en wat andere tattoos ben je klaar om de rol van de sterke zeeman Karl-Alfred met enthousiasme op je te nemen.

Schip Ahoy!

Velgrootte: A5
Aantal tattoos: 12
Grootte grootste anker: 7×5 cm