Tattoos ‘Kleurrijke Vrouwen’ van Angie Art

12.00

Ervaar de schoonheid van de artistieke wereld van Angie Art met ons exclusieve A5 vel gevuld met zes unieke tijdelijke tattoos van vrouwen. Deze zorgvuldig geselecteerde collectie van illustraties toont levendige tattoos van vrouwen, elk een uniek kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde Angie Art. Perfect voor degenen die hun creatieve kant willen uiten of willen experimenteren met een tijdelijk kunstwerk op hun huid. Laat je inspireren en transformeer je huid in een bewegende galerie met deze opvallende nep-tattoos van Like ink.

Bestel tijdelijke tattoos van artistiek getekende vrouwen en draag kunst op je huid in de vorm van een tijdelijk tattoo-canvas.

Over Angelina: Een gepassioneerde kunstenares uit Stockholm.
Ze is altijd creatief geweest, afkomstig uit een creatieve familie waar kleur en vorm altijd werden aangemoedigd.
Met een achtergrond als kapster en vervolgens vele jaren werkzaam in de financiële sector, vond Angelina een fantastische manier om ’s avonds te ontspannen – door te schilderen.
Ze bouwde snel een groot portfolio van kunst op, en kort daarna startte ze een bedrijf, bracht drie collecties uit en begon in 2022 en 2023 uitgebreider te verkopen.
Nu leeft ze haar droom met één voet nog in de financiële sector en de andere in de kunstwereld.
Vandaag schildert ze en brengt ze collecties van producten zoals dienbladen, kussens en onderzetters uit die door retailers door het hele land worden verkocht, en nu is haar kunst eindelijk beschikbaar als tattoos bij ons bij Like ink.

Haar kunst is abstract, kleurrijk, vaak met naaktheid met een focus op vrouwen. Het is een interpretatie van kracht en passie, en voor Angelina is het belangrijk om vreugde en positiviteit in haar kunst over te brengen.
De meeste herkennen Angelina’s kunst aan de hartvormige lippen die in veel van haar schilderijen voorkomen.
Angelina haalt haar inspiratie vaak uit alledaagse omgevingen en indrukken van de recente dagen precies daar en dan.

Contact:
Meer projecten en samenwerkingen zijn gepland voor de komende jaren, dus volg Angelina’s reis!
@angieart.se

Velformaat: A5
Tattoogrootte: 6-7 cm