Verjaardag dino tatoeages A5

12.00

Maak kennis met onze Verjaardag Dinosaurus Plak Tatoeages – de perfecte aanvulling op de speciale dag van elke dino-liefhebber! Deze levendige en speelse ontwerpen brengen je dinosaurus-themafeest tot leven en geven iedereen het gevoel alsof ze deel uitmaken van het Jura-tijdperk. Elk A5 vel bevat verschillende unieke, hoogwaardige tijdelijke tatoeages met een reeks betoverende dinosaurussen. De tatoeages zijn gemaakt van niet-giftige, huidvriendelijke materialen om een veilige en plezierige ervaring voor alle leeftijden te garanderen.

Bestel nep-tatoeages met schattige dinosaurussen voor het kinderfeestje

Het aanbrengen van deze tijdelijke tatoeages is een fluitje van een cent – druk ze gewoon op een schone, droge huid met een vochtige doek en kijk hoe ze in slechts enkele seconden worden overgebracht. Als het tijd is om ze te verwijderen, volstaat een beetje zeep en water.

Met onze Verjaardag Dinosaurus Tijdelijke Tatoeages creëer je onvergetelijke herinneringen en prikkel je de verbeelding van elke gast op je feest. Mis deze dino-mite toevoeging aan je viering niet!

Velgrootte: A5

Aantal tatoeages: 14

Afmetingen: 3,5-4,5 cm