Verjaardag hond-tatoeages A5

12.00

Laat ons onze schattige nep-tatoeages in de vorm van verjaardagshonden introduceren, speciaal ontworpen voor kinderen die dol zijn op onze viervoetige vrienden! Deze charmante en gemakkelijk aan te brengen tijdelijke tatoeages zullen net dat beetje extra toevoegen aan het verjaardagsfeestje.

Bestel nep-tatoeages met schattige honden voor het feest

Elk vel bevat een aantal schattige, hoogwaardige ontwerpen met speelse honden, ballonnen en andere verjaardagselementen. We maken onze wrijftatoeages van niet-giftige, huidvriendelijke materialen, dus deze tatoeages zijn uiteraard veilig en leuk voor kinderen van alle leeftijden. De applicatie is super eenvoudig – druk gewoon de tatoeages op een schone, droge huid met een vochtige doek en kijk hoe ze binnen enkele seconden worden overgebracht.

Als het tijd is om ze te verwijderen, zal een beetje zeep en water het werk doen. Met onze Verjaardagshond-tatoeages creëer je mooie herinneringen en zal elke gast op je feest een beetje extra blij zijn tijdens het feest. Mis deze toevoeging aan je speciale dag niet!

Velgrootte: A5

Aantal tatoeages: 15

Grootte: 4 cm