Viking Alfabet A5

12.00

Ontdek het plezier en de creativiteit van onze nep tattoos! Met tattoos van het Vikingen Alfabet vel krijg je 25 ontwerpen met een hoogte van ongeveer 2 cm per stuk. Elke tattoo is geïnspireerd door de krachtige Vikingcultuur. Deze nep tattoos zijn perfect om op je vingers aan te brengen en kunnen ook gecombineerd worden om namen, clusters van letters of persoonlijke boodschappen te creëren. Met snelle applicatie en eenvoudig gebruik kun je je creativiteit de vrije loop laten en de runen je eigen verhaal laten vertellen. Geef jezelf of iemand anders een authentieke Viking-geïnspireerde stijl met deze hoogwaardige nep tattoos. Zelfs de reguliere letters zijn afgedrukt en kunnen als tattoos gebruikt worden.

Bestel “Viking Alfabet” tattoos, nep tattoos, runen, runenschrift

Een korte uitleg over het Vikingen Alfabet en de betekenis van de letters als tattoos:
Het Vikingen Alfabet, ook bekend als runen, had een diepe symbolische betekenis voor de Vikingen. Het hebben van het Vikingen Alfabet als tattoo is een manier om eer te betonen aan en verbondenheid te voelen met de Noordse cultuur en geschiedenis. Elke rune vertegenwoordigde een specifiek geluid/letter, maar had ook een diepere symboliek en stond vaak voor verschillende krachten, machten of eigenschappen. De runen werden gebruikt om de taal te schrijven die in het Noorden werd gesproken door de Vikingen. Door deze runen als tattoos te dragen, kun je een boodschap overbrengen, een persoonlijke overtuiging uitdrukken of zelfs je liefde voor het Vikingtijdperk en zijn erfgoed tonen. Het Vikingen Alfabet als tattoo is een vorm van kunst en identiteitsvorming die de getatoeëerde persoon in staat stelt om hun verbondenheid met de oude Vikinggemeenschap te verkennen en te tonen.
Onze tattoos zijn allergietesten en voldoen aan alle cosmetische regelgeving. De tattoos zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Als je naar een Viking-themafeest gaat, mogen deze nep tattoos niet ontbreken!

Velgrootte: A5
Aantal tattoos: 25
Tattoo grootte: 2 cm

Gewicht 0.01 kg
Afmetingen 33 × 23 × 3 cm