Tijdelijke Tattoos
Voor bedrijven

Tijdelijke Tattoos zijn perfect voor verschillende bedrijfsevenementen, marketing, als giveaway-product op evenementen, beurzen en nog veel meer! Tijdelijke Tattoos zijn vaak het middelpunt van het evenement, een gespreksonderwerp en het geeft goede verspreiding op sociale media en creëert een gevoel van gemeenschap, ongeacht of uw publiek jonger of ouder is! Tijdelijke tattoos zijn leuk, Zo simpel is het 🙂

Creëer unieke bedrijfs-tijdelijke tattoos! Offert aanvraag

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

Apoteket Hjärtat logotyp. Apoteket tatuering. Apoteket referens samarbete med Like ink
Sharkmob logga
Way Out West logga
Oumph logga
Ikea logga
Greenpeace logga
Zoi Tattoo logga
Trygga barnen logga
Naturum Logga
Equalityline logga
Electrolux logga
Djureens Rätt logotyp. Djurens Rätt är referenskund till Like ink. Blå logga
Klarna logga
Bon logotyp. Svart Bon logotyp. Bon är referenskund till Like inks tatueringar med egen design
Oscars Teatern Logga
Socialdemokraterna logga
Friskis och Svettis logga
Företagarna logga

OSCARSTEATERN

Toen ik een paar jaar geleden werkte aan een tv-serie gebruikten we nep-tatoeages, of Tijdelijke Tattoos, en dat was toen ik voor het eerst contact opnam met LikeInk. We waren zo tevreden met de kwaliteit van de producten en de service die we kregen, dus toen er nu behoefte ontstond in de musicalkomedie Tootsie, wist ik precies wie ik moest contacteren!

De tattoo in Tootsie werd ontwikkeld op basis van een bewerkte afbeelding van Robert Gustafsson als het personage “Dorothy”. De afbeelding heb ik vervolgens met de hand bewerkt omdat de tattoo eruit moest zien als ontstoken en ontstoken. De afbeelding die ik heb gemaakt, heb ik naar LikeInk gestuurd, die me hielp om dit om te zetten in een toepasbare plaktattoo in de afmetingen die ik wilde, ongeveer 15 * 15 cm.

Om de “tattoo” aan te brengen, knip ik de afbeelding uit, plaats het op de huid en gebruik een vochtige spons om het vast te zetten. Het duurt minder dan een minuut en gaat super soepel. We gebruiken ongeveer 5 tattoos per weekend en ik kan indien nodig extra bestellen. De productie en levering vindt plaats binnen 24 uur en gaat ongelooflijk snel en soepel.

oscarsteatern i samarbete med Like ink
Oscarsteatern tatuering
Sharkmob tattoo from Like ink

SHARKMOB

Sharkmob is a game developer with studios in London, UK and Malmö, Sweden. To celebrate the launch of our first game, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, we threw a big party for the crew who had poured their blood, sweat and tears into the project.

To help get into the grungy, dark atmosphere of our game, we got loads of temporary tattoos from Likeink and set up our own “Tattoo parlor” which we called Sharkmob Ink. Party-goers could then memorialize the night through themed tattoos representing Sharkmob and our game.

Our crew loved this fun addition to the party!

BON

Bon is een magazine en bureau. Vorig jaar hebben we het boek Beyond the algorithm uitgebracht en samen met kunstenaar Jacob Felländer hadden we in zijn studio een lanceringsevenement waarbij we tijdelijke tattoos bestelden bij Like Ink. Snelle levering en zeer goede kwaliteit.

We kregen geweldige reacties op de tattoos, het voegde echt iets toe!

Bon Mag Tattoo
Bon Tatueringar, event tatuering

Met onze handige ontwerptool kunt u gemakkelijk uw eigen logo, grafisch ontwerp, tekst uploaden en een unieke tijdelijke tattoo maken. We gebruiken hoogwaardig, niet-giftig en veganistisch materiaal en kleurstof die voldoet aan de huidige wetgeving voor cosmetische producten. Onze tattoos zien er goed uit en zijn veilig te gebruiken op alle huidtypen.

Onze tijdelijke tattoos zijn een leuke en creatieve manier om uw bedrijf of boodschap te promoten. De tattoos zijn gemakkelijk aan te brengen en het duurt slechts enkele seconden om een tijdelijke tattoo aan te brengen.

Hoe snel is de levertijd en waar worden de tatoeages afgedrukt?

We drukken alle tatoeages in Zweden en we kunnen je bestelling binnen 24 uur versturen. De levertijd hangt af van waar ter wereld je je bevindt. Voor Nederland en België duurt de levering ongeveer 7 dagen.

Hoe kan een bedrijf tijdelijke tattoos bestellen bij Like ink?

Upload uw eigen ontwerp en bestel via de webshop en betaal via Klarna, 8,93 € exclusief VAT per A5 en korting bij grotere hoeveelheden. De tatoeages worden geleverd op A5-vellen.

Bestel onze kant-en-klare Eventpakketten, upload een afbeelding en wij leveren het motief in verschillende maten.

Vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen contact met u op voor prijs en informatie.

Natuurlijk kunnen wij factureren aan bedrijven, verenigingen, overheden en gemeenten volgens uw wensen en procedures.

We kijken ernaar uit om van u te horen!
info@likeink.se
0046 40181810
Like ink AB
VAT: SE556811682501

Offert aanvraag

  Messen en evenementen.
  Het uitdelen van tijdelijke tattoos met uw logo, hashtag of misschien een boodschap op beurzen en verschillende evenementen trekt het publiek aan en zorgt ervoor dat uw bezoekers u onthouden. Bovendien vinden mensen het meestal leuk om foto’s te maken van hun tijdelijke tattoos en deze te delen op sociale media.

  Bruiloft, vrijgezellenfeest
  Een neptattoo met alle exen van de bruid op haar vrijgezellenfeest of een massa gezichtstattoeages of het dagprogramma van de aanstaande bruidegom op zijn vrijgezellenfeest zorgt zeker voor een spetterende start van het feest. Gnuggisar zijn leuk! Het uitdelen van gnuggisar met een mooie foto van het bruidspaar of een boodschap maakt de trouwdag zeker onvergetelijk en is leuk voor zowel het bruidspaar als de gasten.

  Marketing
  Tijdelijke tattoos zijn perfect voor marketingdoeleinden. Deel ze uit op beurzen en evenementen, voeg een neptattoo toe aan een klantenbestelling of misschien bij de factuur. Veel mensen bestellen ook neptattoos voor fotoshoots, filmopnames en reclamecampagnes.

  Club / studentenvereniging
  Gebruik tijdelijke tattoos als toegangskaarten, misschien met verschillende boodschappen zodat de gasten iets hebben om over te praten en te laten zien. Tijdelijke tattoos vergroten de gemeenschapszin op een feest en maken het onvergetelijk.

  Politiek en campagnes
  Politieke boodschappen, logo’s en uitspraken zijn perfect in de vorm van een tijdelijke tattoo! Laat zien waar jij voor staat.

  Kickoff en bedrijfsfeesten
  Wil je ervoor zorgen dat de baas extra goed gehumeurd is op het feest en dat er maximaal team spirit is? Dan zijn tijdelijke tattoos met het bedrijfslogo, een doelstelling of kernwaarden perfect! Probeer eens wegwerptattoos op het volgende feest, het zal een succes worden.

  Feesten en partijen
  Like inks tijdelijke tattoos zijn geschikt voor kinderen en zijn allergievriendelijk. Als u een feest wilt creëren dat iedereen zich herinnert en over praat, ongeacht de leeftijd, zijn tijdelijke tattoos een must.

  Festivals
  Ongeacht of je werkt bij, organiseert of een festival bezoekt, is een op maat gemaakte neptattoo perfect geschikt. Wie ben jij, met wie ben jij, welke band vind je leuk? Beantwoord dat met een tattoo.

  Wedstrijden, sportevenementen en concerten
  Stel je eens voor, een hele groep supporters waar iedereen zijn favoriete team-tattoo op zijn nek of arm heeft. Tijdelijke tattoos verspreiden vreugde, samenhang en gemeenschapszin. Het hebben van teamtattoos op een wedstrijd, een toernooi is ook leuk en misschien leidt het ertoe dat iedereen dat beetje extra geeft dat soms nodig is.

  Merch en releases
  Koop tijdelijke tattoos voor een paar kronen per stuk en verkoop ze voor een paar tientjes per stuk. Bovendien heb je een publiek dat draagt wat je aan hen hebt verkocht op hun huid en waarschijnlijk delen ze het in sociale media. Best goed, toch?